Wat doen we?

Met al meer dan 10 jaar ervaring, zijn wij voor velen een bekende zeefdrukkerij voor textiel en papier in Amsterdam West.
We hebben al een enorme lijst met tevreden klanten! Of je nou een festival shirts nodig hebt, of hoody’s voor een studentenvereniging, merchandise voor je band, elke opdracht kunnen wij uitvoeren. Sterker nog: Je kunt meekijken gedurende het gehele proces. Wij zijn de enige zeefdrukkerij waarbij je gewoon binnen kunt lopen zonder afspraak. Toegankelijk en laagdrempelig. Sociaal en toch top kwaliteit. Dat is Drukmakers Amsterdam! Hopelijk tot gauw, koffie staat klaar.

dennis site 2

dennis site

Tevreden klanten!

Stichting AIGHT Den Haag, Open Monumentendag Amsterdam, Groen Links, D66, R-Grip, Greenpeace, United, Café Schinkelhaven (movember shirts), Dublicators, Enfant Terrible, The Ex, Milieudefensie, De Nieuwe Anita, Korsakoff, OT301, Justin Koopman, OASE, SHOE, Amsterdam Underground, Stichting de Omslag, Penose, Arkin, Roads, Mentrum, Jellinek activering, De Regenbooggroep, Brouwerij de Prael, Stichting Doek, Road Rocket Club, SCIP, Inforsa, Punt P, Jazz & WorldmusicAgency, Mind your Stepz, Roots festival, Liteside festival, DMO, Fietsenwerkplaats Recycle, Restaurant Freud, Appsterdam, ASO bros., FYCA, Sweet Deals, Dominique-creative state of mind, Laser 3.14, StreetCornerWork, TLC producties, ZigZagKid, Circus Elleboog, Say Kaas, Stichting GIGA Westerpark, This is Africa-Stg Ghetto Radio, The Welness Garden, Markant, Actenz, Doin’ it in the Park, Dolly Rogers, Puch Nozems, Vogelpop, Café Clouso, Rebelrelic, Rooster Rampage, Gonzo, De Volksbond, Rent A Bike, AA conventie, Birds of a feather, SBOW, Zero, Circus Hoppa, Fons Vitae Lyceum, Stg. De Truckersvrienden, Amsterdamse Vriendendiensten, 1001 Nacht kinderkampen, Prezens, T&GT Suzuki club, Melomanics, Dahl TV, Toren C, Keuringsdienst van Waarde, Beaver, Wereldwinkel VU, Arts in Spe, Cosmogirl-Pelicanmags, RAAZ, Stg Welsaen, Graphic Phanatics, Kapsalon Tony, Spinoza Lyceum, Suicidal Bird, Antidote, Ratarsed, HVO Querido, Shadow Festival, Stg Marokkofonds, Rene SG, Antillectual Punkrock, Hotel Con Carazon, SOMO, Tatsjujin, Golden Glory, Drive by Wire, Warner & Consorten, Solidariteitsfestival, Buurtcentrum De Havelaar, The enorme Vleeshaken, Floss Manuals, Electric Space Cowboys, Azor Bike, De Kift, Rambler, The Last Waterhole, De Stern Montessori, Wicked, Bambix, Amsterdam Winds, The Bollox, The Marshalls, DAC Linnaeushof, ZDA, Fuoco Vivo, Project Zeezicht, Stg VIIA, Blikopeners, El Moustache, EI-Complex, Keet Smakelijk, African HipHop, Hard Hoofd, PATATATOE, Stichting Capriool, Stichting UFO, LTC Festina, Monokino, INFO.NL, Voedselbank Amsterdam, Captain Capeman, CBS De Eshorst, The Fonzies, Marloes Coenen, PonyPack, ASV Bilderdijkpark, Cor Koeleman, ROC van Amsterdam, Pioneers of Love, Restaurant de Steigerstek, Jong Democraten Amsterdam, Suus & Binkie, Mo & Brakko, Hof van Jaeden, Patent Pending, EATLY, De talentenschool, Fijnhout Theater, Stichting DOCK, van Gog, Nederlands Philharmonisch Orkest, Stg Best, Bos en Vaartschool, The Wrong Jeremies, Happy Chaos, Havenement, Plough, Barlaeus College, S-TER!, Stichting Exodus Amsterdam, Kitocartoon en vele, vele anderen….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *