Onze diensten

Textiel bedrukken

Zeefdruk is een veelgebruikte manier om sweaters, t-shirts en ander textiel te bedrukken. Zeer geschikt voor het drukken van grotere logo's, afbeeldingen of teksten. Daarbij is het met textieldruk mogelijk om met meerdere kleuren te bedrukken. We kunnen dit handmatig doen (kleinere aantallen) of met machines (grotere oplages). Wij zeefdrukken onder andere de volgende producten:

T-shirts bedrukken
Truien bedrukken
Sweaters bedrukken
Bedrijfskleding bedrukken
Tassen bedrukken

Heb jij een ander product dat je graag door ons laat zeefdrukken? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden.

Tote bags bedrukken

Tote bags bedrukken voor je bedrijf? Gooi 'm om je schouder en loop weer rustig verder. Een tote bag is niet meer weg te denken. Dit handige canvas tasje is een topper voor op beurzen, dagelijkse boodschappen en voor tijdens een heerlijke trip naar het buitenland. Met een gezeefdrukte tote bag of ander textielproduct maak je reclame zonder opdringerig over te komen. Verras je klanten en/of medewerkers met een functioneel, sociaal én mooi cadeau. Een tote bag bedrukken bij Zeefdrukmakers is heel eenvoudig. Kies je type tas, de kleur, print/logo en ten slotte of bedrukking dubbel- of enkelzijdig moet zijn. Je kunt natuurlijk ook je eigen ontwerp bij ons laten zeefdrukken. Your wish is our command!

Wat zijn tote bags? Het komt van de Engelse betekenis voor 'dragen', namelijk 'to tote'. In het Nederlands is een tote bag letterlijk vertaald een draagtas. Sinds de jaren 40 is deze tas ontzettend populair. De tas is gemaakt van stevig canvas en wordt daarom vaak als boodschappentas gebruikt. Onze tote bags zijn gemaakt van biologisch katoen. Dat betekent dat niet alleen de klant een eerlijke prijs betaal, maar ook de producent een eerlijke prijs verdient.

Benieuwd naar onze klanten? Kijk dan hier.

Scroll naar boven