Bij ons werken

Bij ons werken | Zoek jij de weg terug naar werk?

Zoek jij de weg terug naar werk? Wil je meer leren over textiel en papier? Kom dan bij ons werken! Sociale firma Zeefdrukmakers heeft al meer dan 10 jaar ervaring, zo zijn wij voor velen een bekende zeefdrukkerij voor textiel en papier in Amsterdam en omgeving. We hebben al een enorme lijst met tevreden klanten.

Of je nou een festival shirt nodig hebt, hoodies voor een studentenvereniging, merchandise voor je band, elke opdracht kunnen onze jongens, met elk een bijzonder verhaal, uitvoeren voor je!

Wat voor opdrachten voeren wij uit? Denk aan festival shirt, hoodies voor een studentenvereniging, merchandise voor bands en nog veel meer. Onze makers voeren elke opdracht voor je uit! Je kunt met ons meekijken gedurende het gehele proces. We werken samen met de beste textiel leveranciers, waardoor er genoeg keuze is. Wij zijn dan ook de enige zeefdrukkerij in Amsterdam waarbij je gewoon binnen kan lopen zonder afspraak, gewoon ouderwets persoonlijk. Toegankelijk en laagdrempelig, sociaal en toch super goede kwaliteit; Dat is Zeefdrukmakers Amsterdam! Hopelijk tot gauw, de koffie staat al klaar.

Tijdens je begeleiding bij Zeefdrukmakers wordt ook aandacht besteed aan algemene sociale vaardigheden die bij werk horen. Denk aan samenwerken, discipline, omgaan met verantwoordelijkheden, plannen en organiseren, instructies opvolgen, omgaan met kritiek, klachten, tegenslagen en complimenten.

Heb je interesse en wil je een keer praten over de mogelijkheden? Meld je dan aan via www.roads.nl.

Scroll naar boven