Wie zijn wij?

Zeefdrukkerij Amsterdam

Ben je op zoek naar een textiel zeefdrukkerij in Amsterdam? Dan staat onze club enthousiastelingen die midden in het leven staan, voor jou klaar. Ambachtelijk, toegankelijk en duurzaam: dat is onze zeefdrukkerij. Je kan overal je gedrukte textiel bestellen, maar Zeefdrukmakers voegt een andere dimensie toe.

Sociale onderneming

Als sociale onderneming zijn er namelijk verschillende dingen belangrijk. Ten eerste willen we 50 mensen die een bladzijde willen omslaan in hun leven een fijne en veilige werkplek bieden. Om op die manier gewapend met een flinke dosis kennis en zelfvertrouwen weer aan slag te kunnen op de arbeidsmarkt.

Textiel zeefdrukken Amsterdam

Daarnaast willen we dat klanten blij worden van de prints die we drukken. Hoe we dat keer op keer bewerkstelligen? Door de klant hoge kwaliteit prints te bieden voor een goede prijs. Laagdrempelige communicatie en een fysieke plek waar de klant ten alle tijden textiel mag voelen, kleuren uit kan kiezen en prints kan bespreken. Als klant ben je dus volledig betrokken bij het proces. Wil jij textiel zeefdrukken in Amsterdam? Dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Duurzame drukkerij

Tot slot is duurzaamheid voor ons een belangrijk speerpunt. Voor ons is het belangrijk om onze ecologische voetafdruk zo klein mogelijk te houden. Hoe doen we dat? Door duurzame keuzes te maken op het gebied van materiaal (biologisch katoen), schoonmaakmiddelen, door gebruik te maken van gerecyclede stoffen enzovoorts.

Zeefdrukmakers is een duurzame drukkerij met een dynamische werkplek altijd in beweging.

Scroll naar boven