Dennis

Mijn naam is Dennis oftewel Dikke Dennis. Waarschijnlijk heb je mij wel een keer voorbij zien komen op tv. Ik heb veel kleine rollen gehad in series, programma’s en reclamespotjes. Ik had bijvoorbeeld een rol in de serie ‘Van God Los’ en de film ‘Gangsterboys’. Ook heb ik meegedaan aan het programma ‘Sterren Springen’.

Ik werk ongeveer twee jaar bij de Zeefdrukmakers. Ik kwam hier terecht omdat ik zocht naar vrijwilligerswerk om bezig te blijven. Het bezig zijn heb ik meegekregen vanuit de afkickkliniek waar ik heb gezeten. Hier zat ik voor mijn drugsverslaving. Nu ben ik al 2 jaar clean.

Vroeger was ik taxichauffeur en ik wist dat ze bij Roads iets hadden met vervoer. Bij Roads wisten ze dat ik een tattooshop heb gehad en daarom verwezen ze mij door naar de drukkerij, vanwege mijn creativiteit. Eerst werkte ik één á twee dagdelen. Toen ik meer aankon werden dit vier dagdelen.

Het werk geeft me voldoening omdat ik iets kan doen voor de maatschappij en voor de klanten. Doordat ik meer werk, raak ik ook steeds meer betrokken met de klanten. Inmiddels beheers ik alle zeefdruk-skills en geef ik zeefdrukles aan alle nieuwe collega’s. In de toekomst zou ik graag weer ergens vast gaan werken. Maar ik voel me erg op mijn plek hier.

Scroll naar boven